Un proiect cinematografic despre debutul pandemiei în Wuhan este scris şi va fi regizat de Charles Randolph, care a semnat între altele „Bombshell” şi a fost premiat cu Oscar pentru scenariul „The Big Short”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără un titlu, deocamdată, proiectul este produs de SK Global, după cum a anunţat sâmbătă compania, citează The Hollywood Reporter.

Filmul va reprezenta debutul regizoral al lui Randolph. El va examina „săptămânile dramatice din China când comunitatea medicală curajoasă se confruntă cu un virus misterios, care curând are să provoace o pandemie”.

„Charles ne poartă într-o dramă incitantă şi revelatoare prin care trecem toţi”, au spus John Penotti şi Charlie Corwin de la SK Global. „Relatarea lui intensă şi informaţiile sunt în centrul acestei poveşti. Nu putem fi mai mulţumiţi că îi sprijinim viziunea şi debutul regizoral”.

Randolph a transmis: „Pe măsură ce săpăm, povestea Wuhan devine mai bogată. Înseamnă ceva să lupţi cu un monstru. Este altceva să lupţi cu un monstru în întuneric”.

Proiectul va fi filmat în China şi în alte părţi ale lumii, cu echipe locale.

Charles Randolph a mai scris „The Life of David Gale” (2003), regizat de Alan Parker, cu Kevin Spacey, Kate Winslet şi Laura Linney în distribuţie, „The Interpreter” (2005), regizat de Sydney Pollack, cu Nicole Kidman şi Sean Penn, şi „Love & Other Drugs” (2010), regizat de Edward Zwick, cu Jake Gyllenhaal şi Anne Hathaway.

Pentru „The Big Short” (2015), a primit Oscarul pentru scenariul scris împreună cu regizorul Adam McKay. „Bombshell”, despre scandalul sexual în care a fost implicat fostul preşedinte al Fox News, cu Charlize Theron, Nicole Kidman şi Margot Robbie în distribuţie, a fost lansat anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.