Un poster de concert al formaţiei grunge Pearl Jam înfăţişează trupul preşedintelui SUA, Donald Trump, în putrefacţie, pe peluza în flăcări de la Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzicienii din Seattle au susţinut un concert luni, la Missoula, iar posterul controversat prin care şi-au anunţat show-ul a fost realizat de basistul Jeff Ament şi artistul Bobby Brown, scrie consequenceofsound.net. 

Pe afiş este desenat cadavrul preşedintelui Trump care este mâncat de un vultur pe peluza de la Casa Albă, rămasă o grămadă de cenuşă arsă. 

Concertul de pe stadionul Washington-Grizzly din campusul Universităţii Montana a avut drept scop strângerea de fonduri pentru campania de realegere a senatorului John Tester. 

Pearl Jam, înfiinţată în Seattle, în 1990, este una dintre formaţiile-emblemă pentru stilul grunge. Grupul este format din Eddie Vedder (voce, chitară), Jeff Ament (chitară bas), Stone Gossard (chitară ritmică) Mike McCready (chitară principală) şi Matt Cameron (tobe). De la înfiinţare, Pearl Jam a câştigat două premii Grammy şi a lansat 10 albume de studio care au fost vândute în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. Trupa a fost inclusă, în 2017, în Rock and Roll Hall Of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.