Un parc de distracţii asemănător celor din reţeaua Disneyland, cu atracţii inspirate din filme produse de studioul Paramount, precum ”Star Trek”, ”Titanic” şi ”Top Gun”, va fi construit în Marea Britanie, cu o investiţie de 3,5 miliarde de lire sterline, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parcul tematic Paramount va fi construit în apropierea oraşului Dartford din comitatul Kent şi ar putea fi deschis în 2022.

Atracţiile parcului vor fi inspirate din filme produse de Paramount Pictures şi Aardman Animations, precum şi din show-uri de televiziune ale BBC. 

Între filmele produse sau coproduse de Paramount Pictures se numără ”Star Trek”, ”Titanic”, ”Cloverfeld”, ”Top Gun” şi ”Paramount Activity”. Aardman Animations a produs flme precum ”Evadare din coteţ/ Chicken Run” şi ”Wallace & Gromit”.

Parcul ar putea să atragă până la 40.000 de vizitatori pe zi după ce va fi inaugurat, urmând să se întindă pe o suprafaţă de peste 350 de hectare şi ar putea crea 33.000 de locuri de muncă, potrivit Essex Live.

”Lucrăm la căile ferate pentru a ne asigura că există suficientă capacitate. De asemenea, ne gândim să avem la dispoziţie o ambarcaţiune care să asigure transportul din centrul Londrei în Greenwich şi care va fi o parte a atracţiei”, a spus Humphrey Percy, directorul executiv al companiei care desfăşoară proiectul.

El a adăugat că preţul unui bilet care va asigura accesul la atracţiile din parc pe parcursul unei zile ar putea costa 57 de lire sterline (65 euro).

Totuşi, încă nu au fost stabilite filmele din care vor fi inspirate atracţiile, pentru că între momentul prezent şi anul 2022 vor fi lansate mai multe pelicule produse de Paramount.

”Ne vom asigura ca această experienţă să fie dedicate întregii familii. Va fi ceva extraordinar pentru ei”, a mai spus Humphrey Percy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.