Un nou trailer al filmului „Top Gun Maverick”, continuarea filmului-cult din 1986 cu Tom Cruise, promite să fie la înălţimea primei părţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, care îmbracă din nou costumul de pilot de vânătoare al personajului Pete Mitchell, alias Maverick, apare aici în plină formă. 

Trailerul prezintă tineri piloţi entuziaşti, absolvenţi sub conducerea veteranului Maverick ce fac piruete aeriene ameţitoare pe un fundal muzical alert, cu rivalităţi, certuri, umor, dramă.

Alături de Tom Cruise în acest nou film „Top Gun” sunt: Miles Teller, Jennifer Connelly, Ed Harris şi Val Kilmer.

Regizat de Joseph Kolinski, această continuare aduce un Maverick la finalul carierei, dar încă este dornic de senzaţii tari. El are sarcina de a antrena o echipă de tineri piloţi pentru o misiune secretă. Cu această ocazie, îl ia sub protecţia sa pe fiul regretatului său prieten Goose. 

Filmul ar urma să ruleze pe ecrane din 27 mai în Statele Unite şi va fi prezentat, pe 18 mai, la Festivalul de Film de la Cannes, în prezenţa lui Cruise. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.