Actriţa americană Rose McGowan, pe numele căreia a fost emis un mandat de arestare pentru consum de droguri într-o călătorie cu avionul din ianuarie 2017 şi care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol, susţine că se încearcă reducerea ei la tăcere, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

McGowan a scris pe Twitter luni dimineaţă: "Încearcă să mă reducă la tăcere? Există un mandat de arestare pe numele meu în Virginia". 

Potrivit AP, poliţia a transmis că urme de narcotice au fost găsite pe locul ei din avion. Poliţia a încercat să o contacteze pe McGowan pentru a se prezenta la tribunal, însă fără succes, ceea ce a dus la emiterea mandatului de arestare. 

Poliţia aeroportului The Metropolitan Washington a obţinut mandatul pe 1 februarie. 

Actriţa Rose McGowan, una dintre femeile care îl acuză pe Harvey Weinstein de viol, susţine că producătorul i-a oferit 1 milion de dolari pentru tăcerea ei, sumă pe care a refuzat-o cu o zi înainte să apară dezvăluirile din New York Times.

Rose McGowan a spus cu mai mult timp în urmă că a fost violată de o personalitate de la Hollywood, însă abia după dezvăluirile apărute în New York Times şi după ce numeroase femei au susţinut că Weinstein a fost cel care le-a hărţuit şi agresat sexual, ea a mărturisit pentru The Hollywood Reporter că este vorba despre producător şi că şeful Amazon Studios ştia despre asta.

Ea a afirmat că Weinstein a violat-o în 1997, pe când a jucat în "Scream”, film produs de Miramax, companie fondată de producător.

Oferta lui Weinstein a venit în luna septembrie, iar McGowan a luat-o în considerare, datorită nevoilor financiare. În acord nu exista o clauză de confidenţialitate.

Actriţa a vorbit la un marş de protest în Detroit, vineri, încurajând femeile să spună atunci când sunt hărţuite. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.