Un brad de Crăciun cu o înălţime de peste 20 de metri, amplasat în centrul oraşului Iujno-Sahalinsk din Rusia, a luat foc în noaptea de Revelion, în prezenţa a mii de persoane care sărbătoreau trecerea în noul an. Nu au fost răniţi, iar petrecerea a continuat, cu muzică şi focuri de artificii, scrie Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bradul iluminat, aflat în piaţa Lenin din cel mai mare oraş al insulei Sahalin, a fost distrus de flăcări în 10 minute, rămânând intactă doar structura din metal care îl susţinea. Până la sosirea pompierilor, bradul fusese distrus.

În ciuda flăcărilor care au înspăimântat persoanele prezente la spectacolul de Revelion, la minus 6 grade Celsius, în piaţa Lenin a continuat să răsune muzică. De asemenea, în urma incendiului, au urmat alte focuri de artificii în acest oraş.

Materiale video în care a fost surprins incidentul au devenit virale pe internet, fiind însoţite de ironii legate de „o petrecere de Revelion încinsă” în estul îndepărtat al Rusiei.

A fost demarată o anchetă pentru stabilirea cauzei izbucnirii incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.