Un bilet în zona gazon B pentru concertul pe care Metallica îl va susţine la Arena Naţională din Bucureşti pe 14 august 2019 costă până la 1.200 de lei pe OLX, după ce organizatorii au anunţat epuizarea tichetelor pentru evenimentul de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 28 septembrie, biletele au fost puse în vânzare online, pe metallica.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro, la preţuri pornind de la 235 de lei. Taxele adăugate preţurilor anunţate au ajuns până la 160 de lei.

Biletele au fost scoase la vânzare la mai multe categorii de preţ: gazon A - 395 lei, gazon B - 285 lei, categoria 1 - 685 lei, categoria 2 - 505 lei, categoria 3 - 395 lei, categoria 4 - 285 lei şi categoria 5 - 235 lei.

Promoterul Emagic a anunţat luni că ele au fost epuizate în 24 de ore, inclusiv pachetele speciale care au costat până la 1.600 de lei.

Anunţurile privind revânzarea de bilete la concertul trupei americane rock au început să apară pe platforma OLX din 29 septembrie.

Pentru zona gazon B un bilet este vândut cu 800 şi 1.200 de lei, pentru categoria a 2-a preţul unui tichet este de 1.099 de lei, iar pentru categoria a 4-a, de 800 de lei.

Pentru zona gazon A, în schimb, preţul unui bilet pe OLX este de 750 de lei, în timp ce pentru categoria a 5-a este de 1.000 de lei.

Organizatorii au publicat online mai multe mesaje prin care atrag atenţia cu privire la posibilitatea ca biletele cumpărate din alte surse decât cele oficiale să fie contrafăcute şi spun că accesul la concert pe baza acestora nu poate fi garantat.

Concertul Metallica de anul viitor va face parte din turneul european „WorldWired”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.