Turneul mondial „Joanne” al cântăreţei Lady Gaga a generat încasări de 95 de milioane de dolari, după ce pentru concertele artistei au fost vândute aproximativ 842.000 de bilete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partea europeană a turneului a fost scurtată, din cauza problemelor de sănătate ale artistei, zece dintre datele de concert fiind anulate.

Ultimul show din turneul „Joanne” a fost susţinut pe 1 februarie, la Birmingham.

Cifrele finale oferite de promoterul Live Nation arată că au fost vândute în total 841.935 de bilete pentru cele 49 de concerte, scrie Billboard.

„Joanne” a fost lansat pe 1 august, în SUA. Lady Gaga a susţinut concerte pe arene, însă a cântat şi pe mai multe stadioane. 

Turneul încheiat anul acesta este cel mai profitabil dintre cele patru susţinute de artistă până acum, depăşind „Monster Ball” (2009-2011), „Born This Way” (2012-2013) şi „ArtRave: The Artpop Ball” (2014).

Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscută cu numele de scenă Lady Gaga, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat cinci albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy, un Glob de Aur pentru rolul din serialul „American Horror Story” (2011), şi o nominalizare la categoria „cel mai bun cântec original” a premiilor Oscar, pentru piesa „Till it happens to you”, din „The Hunting Ground” (2015).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.