Trupul găsit în lacul Piru din California luni a fost identificat ca fiind al actriţei Naya Rivera, dispărută în urmă cu cinci zile în timpul unei plimbări cu fiul ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rivera, cunoscută din serialul muzical „Glee”, avea 33 de ani.

Trupul ei a fost identificat, a confirmat şeriful comitatului Ventura la o conferinţă de presă care a avut loc luni. Şeriful Bill Ayub a precizat că nu există indicii de suicid sau agresiune.

Rivera a închiriat miercuri după-amiază o barcă pentru a face o plimbare pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles. Copilul, care nu a fost rănit, le-a spus poliţiştilor că a înotat împreună cu mama lui, însă ea nu a revenit la barcă.

„El şi Naya au înotat în lac împreună”, a spus Ayub. „Fiul ei a spus că a fost ajutat de Naya să urce în barcă. El le-a spus anchetatorilor că a privit în urmă şi a văzut-o dispărând sub apă. Credem că a adunat suficientă energie pentru a-l readuce pe fiul ei pe barcă, dar nu suficientă pentru a se salva”.

Născută pe 12 ianuarie 1987, în Valencia (California), într-o familie cu origini portoricane, afro-americane şi germane, Naya Rivera a jucat în mai multe reclame şi a debutat la vârsta de 4 ani în sitcomul CBS „The Royal Family”. Înainte de vârsta de 10 ani a apărut în episoade din „The Fresh Prince of Bel-Air”, „Family Matters”, „Sinbad” şi „Baywatch”.

Ca adolescentă, a jucat în „The Bernie Mac Show”, între 2002 şi 2006, iar celebritatea a venit odată cu rolul din serialul „Glee” al lui Ryan Murphy. A interpretat partitura Santana Lopez între anii 2009 - 2015. Acesta i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”. În 2011, a semnat un contract cu Columbia Records şi a lansat un single, „Sorry”, cu rapperul Big Sean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.