Voltaj lansează "100 de ani", o melodie ale cărei versuri sunt compuse special de fanii trupei pentru aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. Pe 30 noiembrie, trupa va cânta piesa la Alba Iulia şi va crea un flashmob special.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru că întotdeauna am avut o legătură strânsă cu fanii noştri, ne-am gândit să sărbătorim împreună cu ei cei 100 de ani de la Marea Unire, ei să fie cei care compun versurile piesei şi noi melodia. Urma să cântăm pe 1 decembrie această piesă, dar pentru că am fost foarte încântaţi de cum a ieşit, am decis să o lansăm un pic mai devreme, ca ea să poată să ajungă la urechile cât mai multor români până la Ziua Naţională”, declară Călin Goia.

În 2016, Voltaj a lansat albumul "X", material ce conţine 10 piese, printre care "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent", "Nana" (alături de Ruby), "A XII-A", "Anotimpuri", "X". Până în prezent, trupa a lansat melodii celebre precum "Pic, pic", 'Dă vina pe Voltaj", "Şi ce", "Meci de box", Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru “Cred că-s HIP” şi a lansat alături de peste 200 de tineri


talentaţi single-ul şi clipul “Dincolo de stele”.

Anul trecut, în prag de sărbători, Voltaj şi Andra au colaborat pentru "Nu doar de ziua mea", o poveste emoţionantă
însoţită de un videoclip realizat de Roman Burlaca. La începutul lunii noiembrie, trupa a lansat “Amprente”, o piesă cu un sound surprinzător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.