Trupa symphonic metal Nightwish va concerta la Bucureşti anul viitor în cadrul turneului „Human. :II Nature” prin care îşi promovează cel mai recent album, lansat în 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul e programat să aibă loc pe 1 august 2022, la Romexpo, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie - cu preţ special - vor fi puse în vanzare pe 10 decembrie, la ora 10:30, pe iabilet.ro.

 

În mai mult de două decenii de activitate, Nightwish a lansat nouă albume compuse, în mare parte, de fondatorul Tuomas Holopainen.

 

Cel mai recent, „Human. :II: Nature.Dark Passion Play” a apărut pe 10 aprilie 2020, fiind primul album dublu al formaţiei şi primul album în care Kai Hahto este toboşarul oficial al trupei.

 

În prezent, Nightwish înseamnă: Tuomas Holopainen - clape, Emppu Vuorinen - chitară, Jukka Koskinen - bas, Troy Donockley - instrumente tradiţionale, Floor Jansen - voce şi Kai Hahto - tobe.

Pentru show-ul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare 10.000 de bilete. Evenimentul va avea loc în conformitate cu regulile în vigoare la momentul respectiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.