Iniţial anunţat în noiembrie 2018, show-ul trupei americane Godsmack a fost reprogramat pentru data de 31 martie 2019, la Arenele Romane, iar biletele deja cumpărate rămân valabile, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul lunii octombrie, trupa a amânat turneul european din care făcea parte şi concertul de la Bucureşti, programat în noiembrie, din cauza morţii subite a fiului chitaristului Tony Rombola.

Trupa Godsmack s-a format în 1995 şi a lansat şapte albume de studio, bucurându-se de un succes internaţional rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numărul 1 în Billboard 200, şi anume: "Faceless", "IV" şi "The Oracle". Muzicienii au avut şi 23 de piese în top 10 radio hits în Statele Unite, dintre care 17 au fost în top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al şaptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie, "When Legends Rise". Încă de la înfiinţare, Godsmack a fost prezentă în turneul Ozzfest de mai multe ori, a cântat la cele mai mari festivaluri internaţionale.

Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume în mai puţin peste 10 ani. În cinstea lor, după succesul celui de-al şaselea album "1000hp", oraşul Boston are "Ziua Godsmack" pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh.

În prezent, grupul este format din Sully Erna (voce, chitară), Tony Rombola (chitară), Robbie Merrill (bas) şi Shannon Larkin (tobe).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro. Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară.

Biletele au următoarele preţuri: presale:165 lei - acces general, la intrare - 180 lei acces general. 

Vor fi puse în vânzare doar 1.800 de bilete. Concertul are loc în cort încălzit. Goden Circle, zona din fata scenei este sold out.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.