Trailerul serialului „Orizontul roşu/ Sky Rojo”, cu Verónica Sánchez şi Asier Etxeandia în rolurile principale, a fost lansat marţi de Netflix, platformă pe care producţia va avea premiera în 19 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coral (Verónica Sánchez) evadează din clubul Las Novias alături de Wendy (Lali Espósito) şi Gina (Yany Prado). Împreună, îşi vor căuta libertatea, fiind urmărite de Moisés (Miguel Ángel Silvestre) şi Christian (Enric Auquer), complicii lui of Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul şi proprietarul clubului.

Cele trei femei pornesc într-o cursă disperată în care se vor confrunta cu diverse pericole şi în care singurul scop este să rămână în viaţă şi să-şi obţină libertatea.

Umor negru, acţiune şi adrenalină pură sunt elementele definitorii pentru „Sky Rojo”, noul serial pe care Netflix îl va lansa la nivel mondial pe 19 martie.

„Sky Rojo” este confirmat pentru două sezoane, iar primul constă în opt episoade de câte 25 de minute.

Producţia are un format aparte şi reprezintă un amestec inovator de genuri. Creatorii săi, Álex Pina şi Esther Martínez Lobato, cunoscuţi pentru „La casa de papel”, l-au numit „Latin pulp”.

Álex Pina a dezvoltat prin Vancouver Media, companie de producţie de televiziune pe care a înfiinţat-o la finalul anului 2016, „La casa de papel”, „El embarcadero” şi „White Lines”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.