Tortul de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle va fi creat de un cofetar din California şi va avea „aromele intense ale primăverii”, cu un amestec de lămâie şi flori de soc. Acesta va fi acoperit cu cremă de unt şi decorat cu flori proaspete, a anunţat, marţi, Palatul Kensington, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maestrul cofetar Claire Ptak, originară din California, va crea tortul. Ea a lucrat cu Alice Waters la Chez Panisse din Berkeley.

În prezent, Claire Ptak conduce o cofetărie din Londra, Violet Bakery. Ea a fost intervievată de Markle pentru site-ul de lifestyle pe care îl administra, The Tig.

Palatul Kensington a transmis că prinţul Harry şi Meghan Mrkle „sunt nerăbdători să împartă acest tort” cu invitaţii lor, la petrecerea din 19 mai.

Lista invitaţilor nu a fost făcută publică, iar numele designerului rochiei de mireasă pe care o va purta Markle nu a fost dezvăluit.

Prinţul Harry şi Markle, care a jucat în serialul american „Suits", se vor căsători pe 19 mai la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.