Actriţele Taraji P. Henson, Emma Stone şi Charlize Theron au fost lăudate pentru ţinutele elegante pe care le-au purtat duminică seară la gala de decernare a premiilor Oscar 2017. La polul opus, printre vedetele criticate se numără Alicia Vikander şi Dakota Johnson, informează site-ul revistei Cosmopolitan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revista Cosmopolitan a publicat în noaptea de duminică spre luni un top al celor mai inspirate şi celor mai neinspirate ţinute vestimentare prezentate pe covorul roşu de la Hollywood la gala premiilor Oscar 2017.

Cea mai elegantă rochie de brand - Ruth Negga, într-o ţinută Valentino

Actriţa irlandeză de origine etiopiană, nominalizată la Oscar pentru rolul principal din filmul ”Loving”, a purtat o rochie roşie, cu trenă amplă, creată de casa Valentino.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cea mai bună rochie care a sfidat descrierile - Naomie Harris, într-o ţinută Calvin Klein 

Actriţa britanică, nominalizată la Oscar pentru rolul secundar din filmul ”Moonlight”, a impresionat cu o ţinută fantezistă, albă, creată de Calvin Klein, ce a constat într-o rochie simplă şi mulată, asortată cu o capă şi pantofi aurii.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cea mai îndrăzneaţă ţinută de alergat pe covorul roşu - Hailee Steinfeld, într-o ţinută Ralph & Russo

Heilee Steinfeld a purtat o rochie amplă, de culoarea fildeşului, decorată cu trandafiri, însă criticii de la Cosmopolitan au criticat-o pentru faptul că era ”prea transparentă”. Nici tânăra actriţă nu a fost scutită de ironii, fiind criticată pentru faptul că ”vrea să se maturizeze prea repede”.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cel mai bun şi vechi stil hollywoodian - Taraji P. Henson, într-o rochie Alberta Ferretti

Artista afro-americană a fost lăudată pentru eleganţa ei desăvărşită. Taraji P. Henson a purtat o rochie mulată din catifea sepia, decoltată şi decupată pe piciorul stâng. Vedeta şi-a asortat ţinuta cu pantofi negri şi un colier cu diamante.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cea mai bună rochie pentru a dansa - Emma Stone, într-o ţinută Givenchy

Artista americană a impresionat într-o rochie aurie, mulată şi decorată cu paiete, despre care editorii de la Cosmopolitan au spus: ”Asta este ceea ce porţi când eşti destul de sigură că vei privi fotografiile din această seară pentru tot restul vieţii - dar, indiferent dacă pierzi sau câştigi, aceasta este şi o rochie pe care o porţi după ceremonie, când intenţionezi să dansezi până îţi rupi pantofii, pentru a celebra sfârşitul sezonuloui şi, poate, începutul unei vacanţe”.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cea mai bună reapariţie - Charlize Theron, într-o rochie Dior

Editorii de la Cosmopolitan au aprecizat silueta perfectă a actriţei sud-africane, dar şi rochia ei gri metalizat, amplă, realizată de casa Dior, despre care au spus că personifică perfect ”strălucirea eleganţei de top”.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cea mai proastă reapariţie - Alicia Vikander

Artista a purtat o rochie neagră, cu volane şi cu trenă, ce a fost criticată pentru faptul că era ”deloc impresionantă” şi pentru că ”strivea decolteul”.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cea mai bună rochie roşie - Viola Davis, într-o ţinută Armani 

Ţinuta artistei afro-americane, care a câştigat duminică seară primul ei premiu Oscar din carieră, graţie rolului din ”Fences”, a fost lăudată pentru rochia roşie, amplă, cu trenă, pe care a purtat-o la eveniment. Specialiştii în modă au apreciat că Viola Davis a avut o ţinută ce a reprezentat ”eleganţa perfectă”.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cele mai bune volănaşe - Brie Larson, în Oscar de la Renta

Brie Larson, premiată anul trecut pentru rolul principal din drama ”Room”, a fost lăudată pentru rochia ei foarte mulată pe talie, cu decolteu amplu şi o trenă ce includea multe rânduri de volănaşe.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cea mai dramatică ţinută - Janelle Monae, într-o rochie Ellie Saab

Artista a purtat o rochie semitransparentă, o centură neagră şi o crinolină amplă, în nuanţe de alb, negru şi gri.

Cea mai strălucitoare - Jessica Biel

Actriţa Jessica Biel, soţia cântăreţului Justin Timberlake, a purtat o rochie argintie, mulată, creată de KaufmanFranco 

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cel mai mare pas greşit - Dakota Johnson, într-o rochie Gucci

Protagonista francizei cinematografice ”Fifty Shades of Grey” a fost criticată pentru ţinuta afişată la Oscarurile 2017: o rochie vintage din satin galben-auriu, cu mâneci lungi şi trenă.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cele mai bune bucle - Halle Berry

Criticii au apreciat coafura actriţei Halle Berry, voluminoasă şi în stil afro, dar au criticat rochia ei - mulată, cu fâşii negre din dantelă, şi o trenă cu paiete.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cea mai fantastică utilizare a penelor - Octavia Spencer, într-o rochie Marchesa

Octavia Spencer, o actriţă extrem de simpatizată pentru umorul şi atitudinea ei relaxată, este adeseori apreciată pe covorul roşu, deşi silueta ei este departe de standardele unanim acceptate. De această dată, ea a fost apreciată pentru rochia ei gri deschis, fără mâneci, lungă, a cărei parte de jos era complet acoperită cu pene.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cel mai bun ”Îmi pare rău, Karl” - Meryl Streep

”Indiferent ce s-a întâmplat sau nu s-a întâmplat între Karl Lagerfeld şi Meryl Streep, instinctele ei sunt întotdeauna bune”, scriu criticii de la Cosmopolitan. Meryl Streep a purtat la gala Oscarurilor 2017 o rochie amplă, într-o nuanţă închisă de albastru şi cu mâneci lungi, asortată cu o centură de aceeaşi culoare.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Cel mai bun nud - Nicole Kidman

Actriţa australiană Nicole Kidman a purtat o rochie mulată, într-o nuanţă ce imită culoarea pielii, creată de casa Armani.

Foto: Twitter
Foto: Twitter
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.