Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, va apărea într-un pictorial în ediţia americană a revistei de modă Vogue. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii de la Downing Street Nr. 10, reşedinţa oficială a premierilor britanici, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Theresa May, renumită pentru pasiunea ei pentru modă, în special pentru pantofi mai puţin obişnuiţi, a fost fotografiată pentru acest pictorial de celebra Annie Leibovitz.

”Ediţia cu acel pictorial din US Vogue, plănuită cu mult timp înainte, va fi lansată pe piaţă în luna aprilie”, au precizat reprezentanţii de la Downing Street Nr. 10.

Anna Wintour, editorul-şef al US Vogue, născută în Marea Britanie, a primit titlul de ”Dame” - echivalentul feminin al titlului de ”Sir” - după ce numele ei a fost inclus pe lista New Year Honours, ce conţine personalităţile care vor fi înnobilate de regina Elizabeth a II-a.

Theresa May a spus că ar alege un abonament pe viaţă la revista Vogue, atunci când a fost invitată în emisiunea ”Dersert Island Discs”, difuzată de BBC Radio 4, să numească articolele de lux pe care le-ar lua cu ea pe insulă părăsită.



Preferinţa ei pentru pantalonii din piele foarte scumpi, vânduţi în magazinele britanice cu 995 de lire sterline, pentru un pictorial precedent a supărat-o pe Nicky Morgan, fostul Secretar de Stat pentru Educaţie, care a spus că nu ar cheltui niciodată o sumă atât de mare pe un articol vestimentar, cu excepţia rochiei de mireasă.

Potrivit Press Association, surse de la Downing Street Nr. 10 au negat zvonurilor care afirmă că apariţia Theresei May în revista Vogue are legătură cu o vizită plănuită de premierul britanic în Statele Unite cu ocazia primei sale întâlniri cu Donald Trump.

Fotografa americană Annie Leibovitz a fotografiat în trecut şi pe Michelle Obama şi Hillary Clinton pentru US Vogue.

Margaret Thatcher, prima femeie care a devenit prim-ministru al Marii Britanii, a apărut la rândul ei de patru ori în ediţia britanică a revistei Vogue.

Baroneasa Thatcher, care a murit în 2013, era renumită pentru taioarele sale elegante dar simple, fără înflorituri, care inspirau putere, bluzele sale cu fundă în zona gâtului şi pentru nelipsitele sale poşete şi coliere de perle.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.