"The Witches", regizat de Robert Zemeckis, cu Anne Hathaway în rol principal, va fi lansat direct pe HBO Max, la timp pentru Halloween, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comendia neagră fantasy produsă de Warner Bros. va avea premiera pe platforma HBO Max pe 22 octombrie. 

"The Witches" urma iniţial să fie lansat în cinematografe pe 9 octombrie, dar aproape ca toate filmelecare urmau să fie lansate anul acesta, premiera a fost amânată din cauza pandemiei. 

În cinematografele din alte ţări, filmul va rula începând din 28 octombrie. 

"The Witches" este o reimaginare a clasicii poveşti a lui Roald Dahl care combină procedee cinematografice de înaltă clasă cu interpretări fantastice", a spus Toby Emmerich, preşedinte al Warner Bros. Pictures Group. "Este distractiv pentru întreaga familie şi ideal pentru această perioadă a anului". 

"The Witches" se bazează pe romanul lui Roald Dahl despre un băiat care, în timp ce stătea cu buna sa la hotel, nimereşte peste un grup de vrăjitoare condus de Grand High Witch (Hathaway). Cu ajutorul bunicii sale, el va strica planurile vrăjitoarelor de a transforma copiii din toată lumea în şoareci. 

În acest film joacă Octavia Spencer, Stanley Tucci, Chris Rock, Kristin Chenoweth şi debutantul Jahzir Kadeem Bruno. 

Povestea a fost prima dată adaptată pentru marele ecran în 1990 cu o distribuţie care îi includea pe Angelica Huston şi Rowan Atkinson. Acea versiune, regizată de Nicolas Roeg, a fost un eşec financiar dar mai târziu a devenit un film-cult. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.