Quentin Tarantino a filmat timp de trei zile la conacul Playboy din zona Los Angeles pentru „Once Upon a Time in Hollywood”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste prime trei zile de filmare au fost primele la conac de când Hugh Hefner a murit în septembrie 2017. 

În 2016, Hefner a vândut proprietatea de 2 hectare pentru 100 de milioane de dolari mogulului Daren Metropolous, în vârstă de 35 de ani, care a închiriat-o acum regizorului şi echipei lui.

„După ce Quentin m-a contactat şi am înţeles viziunea lui, am ştiut că este o ocazie specială pentru a colabora. Momentul (filmărilor, n.r.) a fost excelent, având în vedere că proprietatea a început să revină la grandoarea originală şi nu a arătat niciodată mai impresionant”, a declarat Metropolous pentru The Hollywood Reporter. 

„Once Upon a Time in Hollywood”, producţie Sony Pictures, va fi lansat pe 26 iulie 2019. Din distribuţia celui de-al nouălea film al cineastului american fac parte Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, în roluri principale, Al Pacino, Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Margot Robbie, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden şi Tim Roth.

„Once Upon a Time in Hollywood”, scris de Quentin Tarantino, are în centru un actor al cărui succes e de domeniul trecutului (DiCaprio), care joacă într-un serial western, şi dublura lui (Pitt). Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.

Bugetul filmul este estimat la 100 de milioane de dolari. Producători sunt David Heyman, Shannon McIntosh şi Quentin Tarantino, iar producător executiv, Georgia Kacandes.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.