Actorul Steven Seagal a fost acuzat de hărţuire sexuală de actriţa Julianna Margulies, cunoscută pentru rolul din serialul ”Soţia perfectă/ The Good Wife”, care susţine că acesta a chemat-o în camera sa de hotel, unde era înarmat cu un pistol. Artista a povestit că a fost hărţuită sexual şi de producătorul Harvey Weinstein, informează hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Julianna Margulies a vorbit, vineri, în cadrul emisiunii de radio ”Just Lenny”, difuzată de postul Sirius XM. Ea a povestit că a scăpat nevătămată de la acea întâlnire ”îngrozitoare” cu Steve Seagal, care a fost acuzat de hărţuire sexuală de mai multe femei.

Margulies, care la momentul incidentului avea 23 de ani, a fost convinsă să îl întâlnească pe actor seara, la o oră târzie, de o directoare de casting, care a insistat că Steve Seagal vrea să repete o scenă cu ea.

Julianna Margulies, care la acea vreme trăia în Brooklyn, susţine că iniţial a refuzat, spunând că nu are bani de taxi, dar directoarea de casting a insistat, spunând că va plăti ea.

Potrivit actriţei, când a ajuns la hotel, Steve Seagal era înarmat cu un pistol. ”Am ajuns la hotel şi ea nu era acolo. El era singur şi s-a asigurat că văd că are un pistol. Am ieşit de acolo nevătămată… Nu am fost violată. Nu ştiu cum am ieşit din acea cameră de hotel”, a spus Julianna Margulies.

Actriţa a adăugat că s-a simţit ”păcălită” de acea directoare de casting şi că a învăţat din acea experinţă să nu mai accepte să meargă neînsoţită la astfel de întâlniri.

”După acea experinţă cu Steven Seagal, care a fost îngrozitoare, am refuzat să îl întâlnesc pe Harvey Weinstein în camera lui de hotel”, a mai spus Julianna Margulies, precizând că o altă femeie i-a transmis invitaţia lui Weinstein, asigurând-o că va obţine o audiţie.

Într-o altă ocazie, potrivit actriţei, Harvey Weinstein a încercat să o ademenească în apartamentul său prin intermediul unei asistente, sub pretextul că vrea să discute despre un rol într-un film pentru care ea participase la o audiţie. Actriţa a menţionat că acea asistentă a încercat să evite să o însoţească la întâlnirea cu producătorul, care o aştepta îmbrăcat cu un halat de baie.

”Am văzut că erau lumânări aprinse în cameră şi era pregătită o cină pentru două persoane. Şi l-am văzut privind-o acuzator, iar pe ea cerându-i scuze din priviri, în sensul că nu m-a putut convinge să vin neînsoţită. Apoi s-a uitat la mine furios şi a trântit uşa, spunându-mi: «Am vrut să te felicit pentru audiţie». Sigur că nu am primit rolul”, a povestit Julianna Margulies.

Actriţa a spus că ar fi putut să accepte acea întâlnire cu Weinstein dacă nu ar fi învăţat din experienţa anterioară cu Seagal şi dacă nu ar fi avut stabilitate pe plan profesional la acea vreme.

De asemenea, actriţa a criticat femeile care ajută bărbaţii să abuzeze de influenţa lor.

Recentele acuzaţii de abuz sexual formulate la adresa lui Harvey Weinstein de actriţa Paz de la Huerta, care susţine că acesta a violat-o de două ori, ar putea duce la arestarea lui, au declarat pentru CNN surse apropiate investigaţiei. Mărturia ei se adaugă altor 93 de femei care au declarat că au fost hărţuite de producător. Dintre acestea, 14 spun că au fost violate de magnatul de la Hollywood.

Vineri, într-o conferinţă de presă, şeful detectivilor Poliţiei din New York, Robert Boyce, a apreciat drept credibil cazul actriţei Paz de la Huerta datorită capacităţii acesteia de a-şi aminti fiecare moment al agresiunii.

În afară de New York Police Department (NYPD), mai desfăşoară anchete în cazul Weinstein: Departamentul de poliţie din Los Angeles (LAPD), Beverly Hills PD şi Metropolitan Police din Londra (Scotland Yard).

Scandalul sexual izbucnit odată cu lansarea primelor acuzaţii la adresa lui Harvey Weinstein a luat amploare, acuzaţii similare fiindu-le aduse mai multor personalităţi precum regizorul James Toback, Kevin Spacey, Brett Ratner şi Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video, care a fost înlocuit în cadrul companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.