Starleta Kim Kardashian, în vârstă de 36 de ani, a spus în reality show-ul "Keeping Up With the Kardashians", difuzat de televiziunea E!, că jaful armat de la Paris a trasformat-o, devenind o persoană "mult mai bună", scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kardashian a spus în episodul de duminică din reality-show-ul "Keeping Up With the Kardashians", difuzat de televiziunea E!, că s-a temut că va fi violată şi ucisă în octombrie 2016, când hoţii au pătruns în apartamentul luxos de la hotelul din Paris şi i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari. 

"Cred că este important să spun această poveste cu propriile cuvinte şi nu într-un interviu", le-a spus ea celor 95 de milioane de urmăritori de pe Instagram. 

"Am trecut printr-o experienţă terifiantă şi nu am lăsat să mă doboare asta, mai degrabă am evoluat şi am învăţat din ea. Pot spune că am devenit mai bună", a adăugat ea.

Kardashian şi-a anulat toate proiectele pentru trei luni după jaf, a angajat mai multă pază şi nu a mai publicat nimic pe reţelele de socializare.  

Starleta a descris cum unul dintre jefuitori a agresat-o: "M-a prins de picioare şi, nu aveam haine pe dedesupt, m-a tras spre el în faţa patului şi am crezut, gata, ăsta e momentul când mă vor viola - după care nu a continuat", a mai povestit ea. 

Bărbatul ţinea un pistol deasupra capului ei. "Am ştiut că acela va fi momentul când mă vor împuşca în cap. M-am rugat ca Kourtney să ducă o viaţă normală după ce va vedea corpul meu pe pat". 

Episodul în care familia Kardashian s-a reunit la New York împreună cu cei doi copii şi soţul, rapper-ul Kanye West, a fost filmat duminică.  

Poliţia din Paris a investigat 10 persoane pentru implicare în jaf, dar nimeni nu a fost a pus sub acuzare. 

Starleta americană Kim Kardashian a fost victima unui jaf armat comis la Paris în noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2016 în camera sa de hotel.

Cinci răufăcători au profitat de absenţa bodyguardului, au pătruns în camera de hotel a vedetei şi au imobilizat-o în sala de baie, ameninţând-o cu arme de foc. Kim Kardashian închiriase un apartament rezidenţial într-un hotel de lux aflat în apropiere de Biserica La Madeleine.

Poliţiştii francezi din Brigada de combatere a banditismului au recuperat o sumă de aproximativ 300.000 de dolari în urma unei serii de percheziţii operate luni. În schimb, bijuteriile vedetei americane, a căror valoare totală a fost estimată la circa 9 milioane de dolari, nu au fost recuperate.

Kim Kardashian, născută pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine plătită din lume. În 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost căsătorită cu Damon Thomas, în perioada 2000 - 2004, şi cu Kris Humphries, în perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a căsătorit în 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, născută pe 15 iunie 2013, şi Saint West, născut pe 5 decembrie 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.