Cântăreaţa şi compozitoarea australiană Sia, care va susţine un concert pe 17 august în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, îşi va împrumuta vocea pentru filmul ”My Little Pony: The Movie” şi va semna câteva cântece care vor fi folosite pe coloana sonoră a producţiei, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sia va da glas personajului Songbird Serenade în producţia Lionsgate şi Hasbro, informaţia fiind dezvăluită vineri, la Comic-Con de la San Diego.

Din distribuţia filmului animat fac parte Emily Blunt, Liev Schreiber, Kristen Chenoweth, Uzo Aduba (Orange Is The New Black) şi Michael Pena (Ant-Man).

Pelicula va fi lansată în luna octombrie a anului viitor.

Aceasta nu este prima astfel de colaborare a Siei. În 2015, ea şi-a împrumutat vocea şi pentru un episod din serialul ”Transparent”, producţie a companiei Amazon.

În urmă cu un an, Sia anunţa că are planuri de a regiza un film care o va avea în rolul principal pe dansatoarea Maddie Ziegler. Cântăreaţa a scris deja scenariul, al cărui titlu este ”Sister”, cu ajutorul autorului de romane pentru copii Dalles Clayton. Acţiunea are la bază o poveste scrisă de artista americană în urmă cu opt ani.

Sia şi-a făcut debutul regizoral cu videoclipul ”Chandelier”, în 2014. Sub semnătura sa au apărut şi videoclipurile ”Big Girls Cry” şi ”Cheap Thrills” şi a coregizat controversatul ”Elastic Heart”, cu dansatoarea Maddie Ziegler şi actorul Shia LaBeouf.

Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975), cunoscută sub numele de Sia, este o cântăreaţă, compozitoare şi producătoare care a lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.