Cântăreaţa Sia a publicat pe internet, luni, o fotografie în care apare nud, pentru a împiedica vânzarea imaginii de către paparazzi, îndemnându-şi fanii să facă economie, informează The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista, care este cunoscută pentru că apare de cele mai multe ori cu faţa acoperită de măşti sau peruci, a publicat fotografia alături de mesajul: ”Se pare că cineva încearcă să le vândă fanilor mei fotografii nud cu mine. Păstraţi-vă banii, uitaţi-o aici, pe gratis. În fiecare zi este Crăciun (cu referire la ”Everyday is Christmas”, albumul cu melodii de Crăciun pe care îl va lansa în această lună, n.r.)”.

Mesajul ei sugerează că o agenţie foto a încercat să vândă 15 fotografii cu cântăreaţa, în cel puţin una dintre acestea artista apărând nud. Deşi fotografiile conţin denumirea agenţiei americane FameFlyNet, nu este clar dacă aceasta a anunţat vânzarea imaginilor.

Fanii cântăreţei au apreciat gestul artistei, cu mai multe GIF-uri şi mesaje precum: ”Eşti o legendă” şi ”Te iubesc atât de mult!”.

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul ”This is Acting” şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie îşi va lansa primul album de Crăciun, ”Everyday is Christmas”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.