Actorul şi regizorul Sean Penn îşi va lansa romanul de debut în aprilie, cu referiri la preşedintele american Donald Trump şi la mişcarea „MeToo”, intitulat „Bob Honey Who Just Do Stuff”, o versiune extinsă a unui audiobook pe care l-a narat şi l-a scris cu pseudonimul Pappy Pariah, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest roman detaliază povestea lui Bob Honey – „un om cu mai multe meserii – pirotehnist, asasin în serviciul unei agenţii guvernamentale misterioase”. Urmărit de un jurnalist de investigaţii, Honey decide să acţioneze pentru a îşi recăpăta controlul asupra vieţii sale.

Într-una din scene, Honey îi trimite o scrisoare preşedintelui american, numit Landlord: „Mulţi americani minunaţi aflaţi în suferinţă şi furioşi te-au ales. Mulţi ruşi te-au ales, de asemenea”.

Penn l-a criticat în numeroase ocazii pe Donald Trump, despre care a spus că este un „duşman al omenirii”.

Romanul include şi o poezie în care Honey spune despre mişcarea „MeToo” că este „termenul infantil al zilei”. „Este revolta bebeluşilor? Procesul datorat şi-a pierdut strălucirea?”, arată poezia.

Penn, care a susţinut că l-a întâlnit pe Pariah la o conferinţă a scriitorilor din Florida, în 1979, unde a fost promovat audiobook-ul poveştii originale în care protagonist este Bob Honey, nu a dezvăluit că acesta este, de fapt, pseudonimul său, decât după mai multe luni.

„La scurt timp după ce am terminat de narat audiobook-ul scurt despre Bob Honey am început să simt că abia am atins suprafaţa poveştii pe care voiam să o spun. Să dezvolt ideea originală într-un roman complet a fost o provocare interesantă”, a spus Penn când a anunţat că lucrează la acest roman.

Sean Penn, născut pe 17 august 1960, este actor şi regizor american, cunoscut, de asemenea, pe plan internaţional pentru implicarea sa în diverse cauze sociale şi umanitare. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Sean Penn a câştigat de două ori premiul Oscar, graţie rolurilor principale interpretate în filmele ”Misterele Fluviului/ Mystic River” (2003) şi ”Milk - Preţul curajului/ Milk” (2008).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.