Scenaristul şi regizorul Max Landis, cunoscut pentru poveştile filmelor ”Victor Frankenstein” (2015) şi ”Me Him Her” (2015), pregăteşte o poveste cu personajul animat Pepe Le Pew pentru Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cineastul a făcut anunţul, sâmbătă, în cadrul Comic-Con San Diego, unde s-a aflat pentru a vorbi despre proiectul BBC America la care colaborează, ”Dirk Gently’s Holistic Detective Agency”, şi care este bazat pe cartea lui Douglas Adam, publicată în 1987.

În ceea ce îl priveşte pe sconcsul francez vedetă Looney Toones, versiunea pentru marele ecran a lui Max Landis a pornit de la un fragment din povestea ”Power Rangers” care a fost pe placul studiourile Warner Bros., notează Deadline.com.

Pepe Le Pew este cunoscut pentru plimbările prin Paris, pe timp de primăvară, când gândurile tuturor sunt despre dragoste, iar el se află mereu în căutarea iubirii. Totuşi, are două probleme - felul în care miroase şi faptul că refuză să accepte respingerile.

În prezent, Max Landis, în vârstă de 30 de ani, este producătorul executiv al seriei la postul de televiziune Sci Fi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.