Creatorul Virgil Abloh i-a dedicat colecţia sa masculină toamnă-iarnă 2019-2020 pentru Louis Vuitton lui Michael Jackson, ca şi el o persoană de culoare din Vestul mijlociu al Statelor Unite pe care "talentul l-a propulsat către o celebritate fără precedent", potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regele modei streetwear de lux, apreciat de generaţia Y, a propus pe podiumurile pariziene haine elegante de stradă, dar reinterpretate supradimensionat. 

Creatorul a inclus şi drapelul statului cântăreţului, Indiana, în colecţia monocromă - gri, gri perlat, gri carbon. 

Pentru el, cântăreţul a transformat în "extraordinare" piese simple precum jachetele, mănuşile, şosetele sau pălăria. 

Pe podium au fost prezentate costume clasice elegante reintepretate în piese supradimensionate, piese care se suprapun cu ţesături nobile (caşmir, lână, piele de miel). 

Bărbaţii au purtat fuste plisate - cântăreţul a îmbrăcat una în videoclipul melodiei "Remember the Time" din 1992 sau o referinţă la legendara vestă cu trei închideri din "Beat It", asortată cu un pantalon bej larg. 

În materie de marochinărie, genţile au fost omniprezente: uriaşe, din flanel gri, din piele neagră cu motive curcubeu, cu monograma casei sau roşii şi galben neon. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.