Evenimentul "Săptămâna Modei de la Milano" dedicat bărbaţilor a fost realizat de brandul italian Dolce & Gabbana, care a adus pe podium o sută de tineri actori, bloggeri şi copii de vedete, iar Donatella Versace i-a adus un omagiu fratelui ei, Gianni, fondatorul mărcii, ucis în urmă cu 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stiliştii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, care ştiu că tinerii sunt viitorul modei, ştiu şi cum să le vorbească: la orice nouă colecţie, ei îi invită pe micii prinţi ai internetului, top modelele de mâine, copii de staruri să defileze pentru ei, notează AFP. 

Sâmbătă, o sută dintre aceştia care au conturi de Twitter, au răspuns apelului, pentru defilarea de la teatrul Metropol, unde au avut loc prezentările Dolce & Gabbana. 

Printre ei, actorul american Will Petz, manechinul britanic Olivier Cheshire, Christian Combs (fiul rapperului american Puff Daddy), Sophia şi Sistine, două fiice ale actorului Syvester Stallone, şi Presley Gerber, fiului top-modelului Cindy Crawford.

Pentru bărbaţi, colecţia de primăvară-vară 2018 a avut ca tematică jocul de cărţi - regele de inimă roşie în special - pe cămăşi sau pe pantaloni scurţi, în timp ce costumele cu reflexii satinate au avut gulere brodate cu briliante. Cămăşile cu flori sau imprimate cu un cap de leu şi pantaloni scurţi din mătase au completat garderoba masculină. 

Pentru femei, lenjeria intimă ultra sexy, neagră sau albă, a fost asortată cu bluzoane purtate neglijent, care cădeau de pe umeri. 

După 20 de ani de la moartea tragică a fratelui ei, fondatorul mărcii, Donatella Versace a vrut să-i aducă un omagiu prin noua colecţie. 

Pe 15 iulie 1997, Gianni Versace a fost ucis, la vârsta de 50 de ani, cu două gloanţe, în faţa vilei sale din Miami Beach, de criminalul în serie american Andrew Cunanan. 

Prezentarea de modă s-a desfăşurat în grădina firmei. Donatella Versace, cea care a fost mâna dreaptă a lui Gianni Versace mult timp, a propus o colecţie lejeră şi uşor de purtat atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. 

Ea a creat costume în dungi negru şi alb, bluzoane matlasate şi cămaşi tăiate la dimensiunea taliei cu pantaloni scurţi de mătase neagră. 

Săptămâna Modei de la Milano dedicată bărbaţilor se încheie pe 20 iunie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.