Salma Hayek a dezvăluit, într-o emisiune radio, că Donald Trump a inventat o poveste despre ea în National Enquirer, după ce a refuzat să se întâlnească cu el, în urmă cu mulţi ani, informează Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o intervenţie în programul radio "El Show del Mandril", de vineri, actriţa le-a spus gazdelor că ea le crede pe femeile care îl acuză pe candidatul republican la Casa Albă de abuz sexual, după ce a trăit o experienţă neplăcută cu Donald Trump. 

"Când l-am întâlnit, aveam un iubit, şi a încercat să se împrietenească cu el pentru a-i cere numărul meu de telefon. A aflat numărul meu şi m-a sunat ca să mă invite în oraş", a povestit Hayek. "Când i-am spus că n-aş ieşi cu el chiar dacă n-aş avea prieten, a sunat, nu ar recunoaşte asta bineînţeles, şi a spus cuiva de la National Enquirer", a adăugat actriţa. 

Trump ar fi livrat publicaţiei informaţia potrivit căreia el nu ar ieşi cu actriţa pentru că este prea scundă. 

În ciuda încercărilor nefericite ale lui Trump de a se întâlni cu ea, magnatul a continuat să o sune. "Mai târziu, a sunat şi mi-a lăsat un mesaj: Îţi vine să crezi asta? Cine ar crede asta? Nu vreau ca oamenii să creadă asta despre tine", a spus actriţa. El a fost convins că voi ieşi cu el ca oamenii să nu creadă că motivul pentru care nu ar ieşi cu mine este că sunt scundă", a mai spus Hayek. 

În ultimele săptămâni, campania republicană s-a prăbuşit în sondaje, după ce mai multe femei au mărturisit public că au fost agresate sexual de Donald Trump.

Prezidenţiabilul republican a ameninţat că le va da în judecată pe femei după finalizarea alegerilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.