Lionsgate va lansa "The Hitman’s Wife’s Bodyguard" în American de Nord, a anunţat studioul, joi, şi îi va reuni din nou în rolurile principale pe Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Salma Hayek, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul original a avut premiera în vara lui 2017 şi a generat încasări de 75,5 milioane de dolari şi peste 180 de milioane de dolari la nivel global. 

În "The Hitman’s Bodyguard", Reynolds joacă rolul unui agent de protecţie angajat să protejeze un asasin notoriu, interpretat de Jackson. Acesta din urmă trebuie să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi s-au aflat în tabere opuse mulţi ani, însă acum sunt nevoiţi să îşi unească forţele împotriva celor care ar face orice ca asasinul să nu ajungă să depună mărturie împotriva unui dictator din Europa de Est, jucat de Gary Oldman. Hayek o portretizează pe soţia asasinului.

Patrick Hughes va regiza proiectul, al cărui scenariu este scris de Brandon şi Phillip Murphy. Continuarea îl urmăreşte pe Bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds), care alături de personajele interpretate de Jackson şi Hayek pornesc într-o misiune pe Coasta Amalfi. Producţia va începe în martie. 

Matt O’Toole şi Les Weldon vor fi producători pentru Millennium Media şi Campbell Grobman Films. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.