Festivalul Rock the City va avea loc în Bucureşti pe 16 iulie, în parcarea A din complexul Romexpo, şi prezintă două formaţii rock legendare: Kiss şi Whitesnake, ambele aflate în turneul de adio. În deschidere vor cânta germanii de la Powerwolf, anunţă East European Production, D&D East Entertainment şi Marcel Avram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Porţile se vor deschide la ora 15.00. 

Potrivit organizatorilor, accesul cu alimente şi băuturi din afara perimentrului destinat concertului nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare.  

Accesul în spaţiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 7 ani.

Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelorsau persoanelor epileptic. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 3 ani este strict interzisă.

Copiii care au vârste între 3 şi 16 ani pot participa doar însoţiţi de părinţi, pe baza unui bilet valid cu preţ întreg, iar peste 16 ani pot participa neinsoţiţi. 

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Este interzis accesul cu: droguri sau substante ilegale/ interzise/ periculoase/ toxice/ medicamente, cu excepţia substanţelor necesare din motive medicale dovedite; răcitoare sau lăzi frigorifice; rucsacuri sau genţi de dimensiuni mai mari de o coala de hârtie A4; sticle (din sticla sau plastic - pet), conserve, doze; scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile; mâncare sau băuturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei; arme de orice fel, cătuşe, cuţite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, răngi, bastoane; obiecte ascuţite, obiecte care pot tăia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascuţite sau tăioase, lanţuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumânări; echipament de înregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede etc; aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro); Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone; biciclete, trotinete, segway, obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete
puternice electronic, mecanic sau manual; bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi; umbrele; artificii, fumigene, torţe, articole pirotehnice de orice fel, sprayuri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile; animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la următoarele: persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.