Robbie Williams a dezvăluit că doctorii i-au descoperit o anomalie cerebrală în luna septembrie, motiv pentru care a fost internat timp de o săptămâna la terapie intensivă şi a fost nevoit să anuleze trei concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în Rusia, în cadrul turneului „The Heavy Entertainment Show”, informează huffingtonpost.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul a început să se simtă rău în timpul unui spectacol pe care îl susţinea în septembrie, în Zurich.

„Mi-a amorţit braţul stâng şi salivam excesiv. Mă durea capul şi îmi era greu să respir”, a spus artistul pentru tabloidul The Sun.

În ciuda stării sale, Robbie Williams a susţinut spectacolul până la final, după care a călătorit la Londra pentru a face analize de urgenţă.

„Au găsit câteva anomalii, inclusiv ceva la creier, care părea să fie sânge”, a spus artistul, precizând că a fost internat la terapie intensivă, unde a rămas timp de o săptămână.

Apoi, cântăreţul s-a întors în Los Angeles la soţia sa, Ayda Field, şi la copiii lor – Teddy, în vârstă de 5 ani, şi Charlie, în vârstă de 3 ani.
„Mi s-a spus să evit stresul pentru câteva săptămâni – să fiu liniştit, să dorm”, a spus el.

Robbie Williams a precizat că şi-a schimbat stilul de viaţă după acest incident. 

„Am realizat că am 34 de ani, nu 23, şi că trebuie să am mai multă grijă de mintea şi corpul meu. Aşa că am început să fac yoga şi pilates şi să meditez. Am realizat că deşi am tot ceea ce am, nu sunt invincibil”, a mai spus cântăreţul, care a precizat că a renunţat la băuturile alcoolice încă de acum 18 ani.

În luna octombrie, într-o înregistrare video publicată pe contul personal de YouTube, cântăreţul a declarat că s-a refăcut timp de cinci săptămâni, fără să ofere detalii despre boala de care a suferit.

Robbie Williams îşi va relua turneul în luna februarie, cu concerte în Australia şi Noua Zeelandă. 

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, a făcut parte din grupul Take That şi şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa „Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat 12 albume de studio, cel mai recent datând din 2016, „Heavy Entertainment Show”. Albumele lui Robbie Williams au fost vândute în peste 70 de milioane de copii. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului „Let Me Entertain You”. Starul britanic este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora ”Teddy” Rose, născută pe 18 septembrie 2012, şi Charlton, născut pe 27 octombrie 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.