O autobiografie vizuală a cântăreţei americane Rihanna va fi lansată pe 24 octombrie. În cele 500 de pagini este urmărită viaţa artistei născute în Barbados.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Rihanna” cuprinde mai mult de 1.000 de fotografii, majoritatea nepublicate până în prezent, dar şi un poster şi alte inserturi, şi va fi prezentată într-o cutie neagră.

„Sunt foarte încântată să împărtăşesc această colecţie de imagini incredibile. Sunt foarte recunoscătoare fotografilor talentaţi şi artiştilor care au contribuit. Am lucrat la carte mai bine de cinci ani şi sunt fericită să o pot împărţi cu toată lumea”, a transmis Rihanna într-un comunicat citat de Variety. 

Volumul este publicat de Phaidon şi va costa 150 de dolari.

Rihanna şi editura au mai lucrat cu artiştii Simon şi Nikolai Haas pentru trei ediţii limitate: „This Sh– is Heavy”, care va fi lansată pe 10 octombrie şi va costa 175 de dolari, ediţia „The Luxury Supreme” care va fi lansată pe 20 noiembrie şi va costa 5.500 de dolari, şi ediţia „Ultra Luxury Supreme”, care este deja sold out. Aceasta din urmă, licitată la evenimentul caritabil Diamond Bell de luna trecută, include un piedestal de marmură pentru ca volumul să poată fi expus.

Robyn Rihanna Fenty, născută pe 20 februarie 1988, s-a lansat cu „Pon De Replay” în 2005. De atunci, a lansat opt albume de studio. Cel mai recent este „Anti”, apărut în 2016. Şi-a lansat mai multe linii de vestimentaţie şi cosmetice, în 2017 şi 2018, iar acum prezentarea creaţiilor ei este disponibilă pe Amazon. Mai mult, în ultimii doi ani, ea a jucat în lungmetrajul „Ocean’s 8” şi scurtmetrajul „Guava Island”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.