Fostul manager al lui Ricky Martin, Rebecca Drucker a depus plângere contra cântăreţului şi îi cere 3 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În documentele juridice, depuse la tribunalul districtului central din Los Angeles şi consultate de TMZ, tânăra - care l-a reprezentat pe artist între 2014 şi 2018 - a afirmat că acesta din urmă a contactat-o în 2020 pentru a-i relansa cariera, după o pauză de doi ani. 

Artistul a refuzat, potrivit afirmaţiilor ei, să-i „plătească milioane de dolari comisioane pe care i le datora” pentru serviciile furnizate. 

În reclamaţia ei, Rebecca Druker declară că Ricky Martin a contactat-o în mai 2020, într-un moment în care „viaţa personală şi profesională” a cântăreţului era „bulversată”. 

Managerul pretinde că i-a oferit un ajutor „inestimabil” interpretului melodiei „Livin' La Vida Loca”, permiţându-i să obţină contracte de înregistrare şi să câştige milioane de dolari din turnee profitabile, inclusiv alături de Enrique Iglesias în Statele Unite anul trecut.

Potrivit managerului, Ricky Martin - care „a scăpat nevătămat şi şi-a continuat ascensiunea profesională” - a refuzat apoi să-i plătească salariul. În schimb, el i-a cerut să semneze un acord de confidenţialitate cu privire la afacerile lor comune, pe care ea l-a refuzat, înainte de a renunţa din funcţie în aprilie anul trecut.

Rebecca Drucker pretinde acum 3 milioane de dolari de la cântăreţ, precum şi daune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.