Modelul şi actorul Rick Genest, supranumit „Zombie Boy”, sursă de inspiraţie pentru cântăreaţa Lady Gaga şi sculptorul Marc Quinn, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Genest a fost găsit fără viaţă în casa lui din Montreal, iar decesul este tratat drept sinucidere. 

Lady Gaga a scris pe Twitter: „Sinuciderea prietenului Rick Genest, Zombie Boy, este mai mult decât devastatoare. Trebuie să muncim mai mult să schimbăm cultura, să aducem sănătatea mintală în prim-plan şi să stergem stigmatul că nu putem vorbi despre asta. Dacă suferi, sună un prieten sau o rudă azi. Trebuie să ne salvăm unii pe alţii”.

Cântăreaţa l-a ales pe Genest pentru distribuţia videoclipului ei „Born This Way” (2011).

Genest a crescut în Montreal şi a început să se tatueze la vârsta de 19 ani, multe dintre tatuaje fiindu-i realizate de Frank Lewis. În final, avea întreg corpul acoperit cu desene.

Pe lângă colaborarea cu Lady Gaga şi Formichetti, el a fost model pentru marca Rocawear a lui Jay-Z şi a apărut în filmul „47 Ronin” al lui Keanu Reeves.

Sculptorul britanic Mac Quinn i-a dedicat o lucrare în 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.