Richard Hammond, unul dintre prezentatorii show-ului ”The Grand Tour”, a fost transportat cu elicopterul la un spital din oraşul elveţian St Gallen, după ce a fost rănit într-un accident de maşină care a avut loc sâmbătă, în timpul unor filmări pentru emisiune, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa emisiunii a transmis că Richard Hammond şi-a fracturat un genunchi în accident. Prezentatorul a suferit şi alte răni, dar mai puţin grave, potrivit The Sun.  

Richard Hammond participa la o cursă cu o maşină în valoare de 2 milioane de lire sterline, pentru emisiunea produsă de Amazon, şi a pierdut controlul autovehiculului. Maşina s-a răsturnat şi a izbucnit în flăcări, potrivit tabloidului american.

”Nimeni altcineva nu se mai afla în maşina implicată în accident. Cauza accidentului este necunoscută şi este cercetată”, a mai arătat comunicatul transmis de preprezentanţii emisiunii. 

Jeremy Clarkson a scris pe Twitter că acesta a fost ”cel mai înspăimântător” accident pe care l-a văzut vreodată. El a precizat că în mod ”incredibil”, Richard Hammond este ”bine, în mare parte”.

În martie, Richard Hammond a suferit un accident de motocicletă în timpul unor filmări în Mozambic.

Richard Hammond şi-a pierdut cunoştinţa în acel accident, care s-a produs în momentul în care jurnalistul filma câteva scene pentru ”The Grand Tour”, show-ul produs de Amazon, un succesor al celebrei emisiuni ”Top Gear”.

Incidentul a avut loc la peste un deceniu după ce prezentatorul TV a fost pe punctul de a îşi pierde viaţa în urma unui accident de automobil, produs la viteza de 367 de kilometri pe oră, în timpul unor filmări pentru ”Top Gear”.

În acel accident din septembrie 2006, automobilul condus de Richard Hammond, o maşină de curse echipată cu motoare cu reacţie, s-a ridicat de pe pistă şi s-a răsturnat, provocându-i jurnalistului răni grave la nivelul capului. Richard Hammond a petrecut cinci săptămâni în spital după acel accident.

Amazon a plătit 160 de milioane de dolari pentru a produce trei sezoane ale emisiunii ”The Grand Tour”, ale cărei vedete sunt cei trei foşti prezentatori ai show-ului de televiziune ”Top Gear” - Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May -, după ce Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC în martie 2015.

În martie 2015, Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC în urma unei ”agresiuni fizice neprovocate şi a unor atacuri verbale” asupra unuia dintre producătorii emisiunii ”Top Gear” şi după o serie de scandaluri determinate de comentarii rasiste şi sexiste făcute de prezentatorul emisiunii.

Un remake al emisiunii ”Top Gear”, fără Clarkson, Hammond şi May, prezentat de Chris Evans şi actorul american Matt LeBlanc, a fost difuzat de BBC în acest an, însă audienţa sa a înregistrat o scădere dramatică faţă de aceea a show-ului original. Chris Evans a anunţat că nu va reveni în al doilea sezon, la doar câteva ore după difuzarea ultimului episod din primul sezon, difuzat în iulie. Următorul sezon al emisiunii ”Top Gear” va fi prezentat de Matt LeBlanc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.