Timeshift Bucharest Music Festival, cu David Guetta, Orbital şi Mogwai capete de afiş, proiecţii de filme româneşti şi numere de magie în cadrul Festivalului ”Vacanţa de Vară cu Excelsior” şi premiera cinematgrafică ”Dunkirk”, în regia lui Christopher Nolan, se numără printre evenimentele programate în acest weekend în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timeshift Bucharest Music Festival, aflat la prima ediţie, început joi, va continua până duminică la Romexpo, cu David Guetta, Orbital şi Mogwai capete de afiş şi peste 100 de artişti participanţi. Festivalul propune peste 100 de ore de muzică şi se desfăşoară pe patru scene. Biletele pentru o zi de festival costă între 150 şi 200 de lei, potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

Festivalul ”Vacanţa de Vară cu Excelsior” continuă în acest weekend, în Parcul Bazilescu. În programul festivalului a fost stabilită, vineri, de la 21.30, proiecţia filmului românesc ”Liceenii”.  Sâmbătă, de la ora 18.00, sunt programate numere de magie ale Magicianului Paco, urmate de un concurs cu premii, concerte ale trupei BimBam şi formaţiei Ro-mania şi un spectacol de dans al trupei de balet Dancing Emotions. Seara se va încheia cu proiecţia filmului românesc ”Coana Chiriţa”.

Programul de duminică al festivalului include spectacolul de teatru ”Ţărăncuţa cea isteaţă”, al companiei Gestual Art, care va începe la ora 18.00 şi va fi urmat de spectacolul de teatru ”Magazinul de jucării” al trupei Mezzetino. Seara va fi animată de concertul corului de copii Rogvaiv şi de concertul OKE (Dorin Ochenatu) şi se va încheia cu proiecţia filmului românesc ”BD intră în acţiune”.

Artiştii companiilor din Spania, Franţa şi România vor face paradă în stradă, de vineri până duminică, cu marionete, acrobaţi pe catalige, meduze şi cai de mare de mărimi impresionante, reprezentaţii de street dance combinate cu jocuri de foc şi statui vivante, în cel de-al patrulea weekend al Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă - B-FIT in the street!, care se va desfăşura în Piaţa Universităţii, Parcul Kretzulescu, Piaţeta Odeon, Centrul Istoric şi Calea Victoriei. Noi reprezentaţii artistice vor fi prezentate în intervalul orar 19.00 - 23.00. 

În cinematografele din ţară vor rula în premieră în acest weekend filmul de acţiune ”Dunkirk”, regizat de Christopher Nolan, cu o distribuţie din care fac parte actorii Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, precum şi Harry Styles, membru al trupei One Direction. Povestea filmului surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat, potrivit cinemagia.ro.

O altă premieră cinematografică a acestui weekend este ”Valerian şi oraşul celor o mie de planete/ Valerian and the City of a Thousand Planets”, noul film de aventuri SF regizat de Luc Besson, cu actorii Cara Delevingne şi Dane DeHaan în distribuţie. Producţia se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu acelaşi nume şi are o acţiune plasată în secolul 28, când Valerian (Dane DeHaan) şi Laureline (Cara Delevingne) formează o echipă pentru operaţiuni speciale, însărcinată cu menţinerea ordinii în teritoriile locuite de oameni.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.