Rapperul Kanye West a anunţat marţi că se distanţează de politică, spunând că a fost "folosit", după ce în urmă cu trei săptămâni s-a întâlnit cu preşedintele Donald Trump.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ochii mei sunt acum larg deschişi şi realizez acum că am fost folosit pentru a promova mesaje în care eu nu cred", a scris el într-un mesaj publicat pe contul de Twitter. "Mă distanţez de politică şi mă voi concentra total asupra creativităţii", a adăugat el. 

Chiar dacă nu îl numeşte pe Donald Trump, rapperul originar din Chicago pare să revină asupra susţinerii pe care a afişat-o pentru fostul om de afaceri de la campania pentru prezidenţiale. După alegerea candidatului republican, West a mers la Trump Tower, reşedinţa newyorkeză a preşedintelui, pentru a-l întâlni. 

La sfârşitul lunii aprilie, Kanye West şi-a exprimat pe Twitter dragostea pentru "fratele" Donald Trump, pozând cu şapca inscripţionată "Make America Great Again", sloganul de campanie al fostului miliardar. 

Această susţinere publică a suscitat reacţii foarte ostile, în special în comunitatea de culoare, dintre care numeroşi reprezentanţi s-au simţit trădaţi de Kanye West. 

Marţi, Kanye West a spus că sprijină reforma penitenciarelor, "legi de bun simţ în privinţa armelor de foc" şi "arestarea persoanelor care îşi folosesc abuziv puterea pe care o deţin". "Eu cred în iubire şi compasiune faţă de oamenii care solicită azil şi în părinţii care luptă pentru a-şi proteja copiii de violenţă şi de război", a mai scris West. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.