Barack Obama a încercat să rostească numele tuturor personajelor ucise în serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” într-o înregistrare video în care preşedintele american a acceptat o provocare amuzantă lansată de site-ul Buzzfeed, realizând o serie de sarcini considerate mai dificile decât procedura de înregistrare pe listele de votanţi din Statele Unite, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul celor cinci sarcini amuzante pe care trebuia să le realizeze, Barack Obama a trebuit să desfacă firele încâlcite ale unor căşti audio, să iasă învingător în jocul de societate ”Operation” şi să numească toate personajele care au murit în serialul ”Game of Thrones”.

”Ok, să începem. Au murit Ned, Robb, Khal Drogo, Jon - însă moartea lui nu se pune (personajul Jon Snow a fost readus la viaţă, n.r.). Şi Hodor. Acela a fost un moment trist”, a spus preşedintele Obama.

Celelalte două sarcini trasate au constat în realizarea unei brăţări a prieteniei şi alcătuirea unei coloane de cereale Cheerios pe capul unui căţeluş din pluş care îl imită pe Bo, unul dintre câinii de companie ai familiei Obama. 

”Aceste lucruri au fost dificil de făcut. Dar ştiţi ce nu e deloc greu? Să vă înregistraţi pentru a vota. Sper că înţelegeţi cu toţii că aveţi puterea de a modela evoluţia ţării noastre. Nu consideraţi aceste lucruri ca fiind de la sine înţelese. Înregistraţi-vă pe site-ul BuzzFeed.Turbovote.org”, a spus preşedintele american.

”Acum, scuzaţi-mă, trebuie să mă întâlnesc cu vicepreşedintele meu”, a adăugat Barack Obama, prezentând în faţa camerei de filmat brăţara prieteniei pe care a realizat-o în timpul acestei provocări insolite şi care includea prenumele vicepreşedintelui Joe Biden.

Între timp, fanii serialului ”Urzeala tronurilor” au avut reacţii pozitive după sezonul final al celui de-al şaselea sezon din ”Game of Thrones”, care a fost difuzat duminică seară în Statele Unite. 

Multe celebrităţi au avut cuvinte de laudă pentru acel episod, intitulat ”The Winds Of Winter”.

Actorul Colin Hanks, fiul celebrului Tom Hanks, a spus: ”Atunci când pui cap la cap ultimele două episoade din actualul sezon din «Game of Thrones», îţi dai seama că ele stabilit noi recorduri şi au ridicat ştacheta foarte sus. În foarte multe feluri”.

Mulţi dintre fani sunt de părere că ”The Winds Of Winter” a fost cel mai bun episod al întregului serial, iar alţii spun că a fost cel mai bun episod final pentru un sezon al tuturor serialelor de televiziune realizate vreodată. Alţii şi-au exprimat frustrarea generată de faptul că vor trebui să aştepte până în 2017 pentru a urmări următorul sezon din ”Game of Thrones”.

Al şaselea sezon al serialului ”Game of Thrones” a avut premiera pe postul de televiziune HBO pe 24 aprilie.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.