Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa Meghan Markle şi-au onorat, vineri, primul angajament oficial comun, în oraşul Nottingham, la câteva zile după ce au anunţat că se vor căsători în luna mai. Logodnicii au fost întâmpinaţi de sute de persoane care s-au arătat entuziasmaţi, fluturând steaguri ale Regatului Unit şi Statelor Unite ale Americii, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat mâna şi au vorbit cu câteva dintre persoanele care au venit să îi întâmpine, iar actriţa a primit flori din mulţime. 

„Îl iubim pe Harry, iar Meghan este foarte frumoasă” şi  „Suntem atât de fericiţi pentru ei. Venim să îl vedem de fiecare dată când vizitează oraşul. Este foarte frumos că revine aici şi că a adoptat într-un fel acest oraş”, au spus două femei, în vârstă de 78, respectiv 60 de ani, aflate în mulţime.

Cuplul a vizitat oraşul pentru un eveniment caritabil care marchează Ziua mondială de combatere a SIDA, această cauză fiind una specială pentru prinţul Harry, deoarece mama lui, prinţesa Diana, a jucat un rol important în distrugerea stigmatului legat de această boală. Ea a deschis în 1987, în Londra, primul centru pentru bolnavii de SIDA din Marea Britanie şi a impresionat atingând un bolnav de SIDA în timpul unei vizite la spital.

Evenimentul caritabil este organizat de Terrence Higgins Trust în memoria victimelor HIV şi marchează progresul realizat în combaterea bolii.

Apoi, cuplul a vizitat Academia din Nottingham, pentru a discuta cu directori de şcoli despre programul Full Effect, o iniţiativă sprijinită de organizaţia caritabilă a prinţilor Harry şi William şi a Ducesei de Cambridge, care are scopul de a împiedica copiii să se implice în acte de violenţă.

Markle, care s-a implicat în mai multe cauze umanitare, inclusiv pentru drepturile femeilor, pe lângă Naţiunile Unite, va renunţa la rolurile caritabile pe care le-a avut, urmând să îşi înceapă viaţa alături de prinţul Harry, a anunţat, marţi, un purtător de cuvânt al prinţului.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că Meghan Markle era nerăbdătoare să călătorească în Marea Britanie, pentru a cunoaşte ţara, ea intenţionând să devină cetăţean britanic. 

Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa americană Meghan Markle şi-au anunţat, luni, logodna. Cei doi se vor căsători în luna mai a anului viitor la Capela St. George, de pe domeniul Castelului Windsor. Artista protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă, a anunţat, marţi, Palatul Kensington.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.