Prinţul de Wales s-a reîntâlnit, în timpul turneului său în Australia, cu o admiratoare care l-a sărutat în urmă cu aproape 40 de ani, în 1979, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acel an, ştirea că Leila Sherwood, în vârstă de 14 ani, l-a sărutat pe obraz pe tânărul prinţ pe aeroportul Cairns, a ţinut prima pagină a ziarelor. O altă femeie, botezată după Regină, a izbucnit în lacrimi când l-a întâlnit pe fiul suveranei. 

Prinţul Charles a asistat la o slujbă şi a făcut o plimbare în pădurea tropicală în timpul turneului său în Australia. 

Leila Sherwood a aşteptat duminică în faţa bisericii evangheliste St John să-l întâlnească pe prinţ din nou.

Femeia în vârstă de 54 de ani i-a arătat o pagină de ziar de acum patru decenii, când prinţul a părăsit lăcaşul. "M-a luat de mână şi mi-a spus: "Fii binecuvântată!". Nu am vrut să-i mai dau drumul", a spus ea. 

Nerăbdătoare să-l întâlnească pe prinţ a fost şi Elizabeth Kulla Kulla, o aborigenă care a fost botezată după regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ea a fost copleşită de emoţie când prinţul i-a strâns mâna. 

Prinţul a făcut o plimbare în pădurea australiană Daintree, unde s-a întâlnit cu aborigeni din tribul Kuku Yalanji.

Prinţul a văzut cum arată un bumerang de vânătoare natural, a luat parte la o ceremonie tradiţională de fumat, care, se spune, ar alunga spiritele rele, şi a participat la o discuţie despre susţinerea pădurilor. 

În program, a fost stabilită şi o vizită la baza din Cairns a serviciului Royal Flying Doctors, care oferă ajutor medical comunităţilor rurale.  

"Sunt mândru că patronez Flying Doctors. Este o operaţiune remarcabilă", a spus Prinţul Charles. 

Moştenitorul coroanei britanice a avut o săptămână plină în Australia, în care a deschis Jocurile Commonwealth, a devenit şef de onoare şi a glumit despre apropiata aniversare a 70 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.