Cântăreţii Prince Royce, Enrique Iglesias şi trupa CNCO au primit cele mai multe premii la gala Latin American Music Awards 2017, organizată de Telemundo, care a avut loc, joi seară, la Dolby Theatre din Los Angeles, informează billboard.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma voturilor fanilor, Enrique Iglesias a primit trei premii, fiind desemnat artistul anului şi artistul pop/rock preferat. El a mai primit un premiu la categoria ”colaborarea preferată”, pentru melodia sa “Súbeme La Radio”, la care a lucrat cu Descemer Bueno şi Zion y Lennox.

Prince Royce a câştigat, de asemenea, patru premii, inclusiv pentru artistul preferat tropical şi albumul preferat tropical. Melodia “Déjà vu”, pe care a înregistrat-o în colaborare cu Shakira, a fost desemnată cea mai bună piesă a anului şi cântecul preferat, la categoria tropical.

Trupa latino de băieţi CNCO a câştigat, de asemenea, patru premii, inclusiv pentru trupa de pop/rock favorită. Albumul lor, ”Primera cita”, le-a adus premiul pentru cel mai bun album al anului şi albumul pop/rock favorit, iar melodia “Reggaeton Lento (Bailemos)” a fost câştigătoare la categoria cântecul pop/rock preferat. 

Cântăreţul columbian J Balvin a câştigat premiul pentru artistul urban favorit, iar albumul său ”Energía” a fost desemnat cel mai bun album urban.

Între laureaţi s-a numărat şi Pitbull, care a primit primul premiu special Dick Clark, pentru că inspiră întreaga lume cu dedicarea sa pentru muzică şi pentru că şi-a folosit influenţa pentru a ajuta oameni aflaţi la nevoie.  

Gala Latin American Music Awards 2017 a fost prezentată de artiştii Becky G şi Diego Boneta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.