Cântăreaţa americană Pink a fost invitata primului show dintr-o serie de trei pe care formaţia Guns N' Roses le are programate la Madison Square Garden.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artiştii au interpretat împreună, miercuri seară, piesa „Patience”, inclusă pe albumul „Lies” (1989) al grupului american rock.

Formaţia i-a mulţumit artistei şi printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter. Ea a răspuns, în glumă - „Da. Mi-e indiferent. Nicio problemă”.

În primul show de la Madison Square Garden, Guns N' Roses a interpretat 30 de piese. Următoarele două concerte de la New York vor avea loc pe 15 şi 16 octombrie.

Concertele fac parte din turneul „Not in this Lifetime”, care este programat să se încheie pe 29 noiembrie.

Vineri, Pink îşi va lansa cel de-al şaptelea album de studio, „Beautiful Trauma”.

Guns N' Roses, ai cărei membri fondatori (Axl Rose, Slash, Duff McKagan) s-au reunit la începutul anului 2016 pentru prima dată după 23 de ani, a pornit în turneul „Not In This Lifetime” - aluzie la o frază rostită de Axl Rose - susţinând numeroase concerte în America de Nord şi de Sud şi în Europa.

Lineup-ul formaţiei Guns N’ Roses în turneul „Not in This Lifetime” este format din membrii formulei originale Axl Rose (voce), Slash (chitară) şi Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (clape), care e alături de trupă din 1990, Richard Fortus (chitară), membru al grupului din 2001, Frank Ferrer (Tobe), din 2006.

Grupul rock Guns N' Roses a fost înfiinţat în 1985, la Los Angeles. Cele şase albume de studio lansate - „Appetite for Destruction” (1987), „G N' R Lies” (1988), „Use Your Illusion I” (1991), „Use Your Illusion II” (1991), „The Spaghetti Incident?" (1993) şi „The Chinese Democracy” (2008) - au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, este cântăreaţă şi compozitoare, născută pe 8 septembrie 1979, în Philadelphia. Şi-a început cariera în anul 1995 şi a debutat cu albumul ”Can't Take Me Home”, în 2000.

Cele şase albume solo de studio pe care le-a lansat până în prezent au fost vândute în peste 40 de milioane de copii în lume. Pink deţine, între altele, trei premii Grammy şi şase MTV Video Music Awards. În 2017, a primit Michael Jackson Video Vanguard Award la gala MTV Video Music Awards. Artista a concertat la Bucureşti în 2007, în cadrul B'Estival.

Pink este, de asemenea, ambasador UNICEF pentru nutriţia copiilor din întreaga lume, sprijinind cauze ce variază de la autism la drepturile omului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.