Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton cântă sub pseudonimul XNDA pe cel mai recent album al Christinei Aguilera, potrivit NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au colaborat pentru piesa „Pipe”, aceasta reprezentând şi debutul muzical pentru pilotul britanic.

În urmă cu trei ani, Hamilton îşi exprima pasiunea pentru muzică şi spunea că aceasta îi oferă ocazia de a-şi arăta o latură pe care oamenii nu au avut posibilitatea să o descopere.

„Muzica a fost o mare pasiune a mea din copilărie. Am început să cânt la chitară când aveam 13 ani. Pot fi eu, pot fi vulnerabil. Pot arăta o latură a mea pe care oamenii nu au putut să o vadă”.

Christina Aguilera şi-a lansat cel de-al optulea album de studio, „Liberation”, primul din ultimii şase ani, pe 15 iunie.

Duminica trecută, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat Marele Premiu al Franţei, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, desfăşurată pe circuitul Le Castellet, fiind al treilea succes din acest sezon, după cele din Azerbaidjan şi Spania. În vârstă de 33 de ani, Hamilton a câştigat titlul mondial în Formula 1 în 2008, 2014, 2015 şi 2017.

Christina Aguilera, născută pe 18 decembrie 1980, la New York, este cântăreaţă, actriţă şi vedetă de televiziune. În copilărie a jucat în serialele TV „Star Search” şi „The Mickey Mouse Club”, iar în muzică s-a lansat cu „Reflection” (1998), folosită pentru lungmetrajul animat „Mulan” al Disney. În 1999, a lansat albumul omonim de debut, pe care au fost incluse hit-urile „Genie in a Bottle", „What a Girl Wants" şi „Come On Over Baby (All I Want Is You)". A colaborat cu artişti ca Ricky Martin, Missy Elliott, Andrea Bocelli, Blake Shelton şi Maroon 5. Până în prezent a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 50 de milioane de copii. A fost recompensată cu cinci trofee Grammy, un premiu Latin Grammy şi o stea pe Hollywood Walk of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.