Pelicula ”Downsizing”, regizat de Alexander Payne, cu Matt Damon în rol principal, va deschide cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, care va avea loc în perioada 30 august - 9 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Satira, scrisă de Payne împreună cu Jim Taylor, îl are drept protagonist pe Matt Damon, care joacă rolul unui om ce decide să se micşoreze pentru a avea o viaţă mai bună, potrivit The Hollywood Reporter. Din distribuţie mai fac parte Kristen Wiig, Christoph Waltz, Laura Dern şi Jason Sudeikis.

Este pentru prima dată când un film al lui Payne este prezentat la Veneţia. Peliculele sale au fost selectate la festivaluri precum Cannes, Telluride, Toronto şi Sundance.

Paramount a programat lansarea în cinematografe a lungmetrajului pe 22 decembrie.

Actriţa Annette Bening va prezida juriul competiţiei internaţionale a ediţiei de anul acesta a festivalului, iar selecţia celei de-a 74-a ediţii a Festivalului de Film de la Veneţia va fi anunţată, pe 27 iulie, într-o conferinţă de presă ce va avea loc la Cinema Moderno din Roma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.