Patty Jenkins s-a retras din postul de regizor al lungmetrajului „Cleopatra”, dramă istorică în care Gal Gadot joacă rolul reginei Egiptului, iar în locul ei a fost angajată Kari Skogland, cunoscută pentru serialul „The Falcon and the Winter Soldier”, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jenkins va rămâne implicată în proiect ca producător. Ea lucrează în prezent la „Wonder Woman 3” pentru Warner Bros. şi „Star Wars: Rogue Squadron” pentru Disney şi Lucasfilm.

Pe lângă Jenkins, producători vor fi şi Gadot, Chuck Roven şi Jaron Varsano. 

Paramount Pictures se află în spatele producţiei „Cleopatra”, care e în faza de dezvoltare. Compania a câştigat anul trecut drepturile asupra proiectului, în faţa unora ca Apple, Universal, Warner Bros. şi Netflix.

Skogland s-a remarcat cu filme independente ca „The Size of Watermelons” şi „Men With Guns”, şi a mai regizat „Liberty Stands Still”, cu Wesley Snipes, thrillerul „Fifty Dead Men Walking” (2008), şi drama „The Stone Angel” (2007), cu Ellen Burstyn.

În televiziune, a lucrat pentru „The Handmaid’s Tale”, „The Punisher”, „The Walking Dead”, „The Americans” şi „House of Cards”.

Laeta Kalogridis („Shutter Island”) va scrie scenariul pentru „Cleopatra” şi va fi producător executiv. Nu au fost dezvăluite, deocamdată, detalii legat de acţiunea filmului.

Regina Cleopatra a fost portretizată în mai multe rânduri, cele mai cunoscute interpretări aparţinând lui Elizabeth Taylor, în 1963, şi lui Claudette Colbert, în 1934.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.