Actorul britanic Patrick Stewart, care şi-a construit de-a lungul anilor o carieră prestigioasă în teatru, film şi televiziune, va asigura vocea unui personaj mai puţin obişnuit - un excrement - într-un lungmetraj dedicat emoji-urilor, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cariera ilustră a actorului Patrick Stewart include pelicule de tip blockbuster, francize cinematografice celebre, seriale TV apreciate de critici şi de telespectatori şi spectacole de teatru inspirate din textele lui Shakespeare. Cu toate acestea, cel mai recent rol al său ar putea să devină cel mai faimos din întreaga carieră a starului britanic, însă din motive care nu au nicio legătură cu prestigiul şi cu talentul interpretativ, afirmă jurnaliştii din Marea Britanie.

Cunoscutul actor britanic, în vârstă de 76 de ani, va asigura vocea unui emoji-excrement, într-un lungmetraj dedicat acestor simboluri folosite în conversaţiile online, al cărui titlu oficial nu a fost deocamdată ales. Din distribuţia noii pelicule fac parte şi alţi actori cunoscuţi, precum James Corden, Ilana Glaze, TJ Miller şi Maya Rudolph.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 4 august, au dezvăluit, miercuri, reprezentanţii studiourilor Sony.

Intriga peliculei va prezenta aventurile unui emoji care se naşte cu o multitudine de expresii faciale şi care porneşte într-o călătorie prin interiorul smartphone-ului unui adolescent, în încercarea sa de a deveni ”un emoji normal”.

Filmul, al cărui titlu provizoriu a fost pentru o vreme ”The Emoji Movie”, este regizat de Tony Leodis, pe baza unui scenariu scris de Mike White.

Emoji sunt pictograme utilizate în sistemele de mesagerie electronică şi pe paginile web. Ele există în numeroase tipologii, inclusiv expresii faciale, obiecte comune, locuri, tipuri de vreme şi animale.

Avându-şi originea în telefoanele mobile japoneze de la sfârşitul anilor 1990, emoji au devenit tot mai populare pe plan mondial, după includerea lor în iPhone-urile produse de compania americană Apple, adoptarea lor de sistemele Android şi de alte sisteme de operare utilizate de dispozitivele mobile.

Patrick Stewart, născut pe 13 iulie 1940, l-a interpretat pe celebrul căpitan Jean-Luc Picard din serialul ”Star Trek - Generaţia următoare”. Alături de Ian McKellen, Patrick Stewart a jucat în filmele francizei ”X-Men”. Starul britanic a primit trei nominalizări la Globul de Aur pentru evoluţiile sale din producţiile de televiziune ”Moby Dick”, ”The Lion in Winter” şi ”Blunt Talk”.

În 2010, actorul britanic a fost înnobilat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru servicii deosebite aduse artelor dramatice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.