Paris Hilton revine în muzică, după mai mult de un deceniu de la apariţia albumului ei de debut, şi pregăteşte un disc inspirat de perioada pe care a petrecut-o în Ibiza, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Odată cu anunţul lansării celui de-al 23-lea parfum al său, ”Rosé Rush”, starleta a publicat pe Twitter un scurt fragment dintr-o nouă piesă, ”Summer Reign”.

Moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, care a fost protagonista reality-show-ului ”The Simple Life”, împreună cu Nicole Richie, şi-a lansat albumul de debut în 2006. Discul ”Paris Hilton” a cuprins piese ca ”Stars Are Blind”, ”Jealousy” şi un cover după melodia ”Do Ya Think I’m Sexy” a lui Rod Stewart.

Paris Hilton, în vârstă de 36 de ani, lucrează în prezent la cel de-al doilea album al său, care este inspirat de perioada în care a fost DJ în Ibiza. În 2014, ea a lansat single-ul ”Good Time”, o colaborare cu Lil Wayne, iar acesta se crede că va fi inclus în noul material discografic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.