Fostul solist al trupei britanice Black Sabbath, celebrul Ozzy Osbourne din serialul de televiziune "The Osbournes", va dubla, alături de membrii familiei sale, personaje Disney în serialul de televiziune "The 7D", informează loudwire.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşa cum anunţă site-ul revistei Rolling Stone, Ozzy Osbourne şi soţia sa, Sharon, au înregistrat în studio vocile părinţilor personajului Hildy Gloom, interpretat de Kelly Osbourne, într-un nou episod din serialul "The 7D", produs de Disney. 

Cei doi părinţi Osbourne în realitate, dar şi în desenul animat Disney, îi interpretează pe Ducele şi Ducesa de Drear, cuplul urmând să apară în episodul "Bummer Vacation", care va fi difuzat în 30 iulie. 

Într-o secvenţă, Hildy Gloom, personajul lui Kelly Osbourne, îşi exprimă satisfacţia atunci când primeşte aprobarea tatălui, ducele de Drear (interpretat de Ozzy), la dorinţa ei de a mearge la un hotel de lux de la malul mării. 

Muzicianul parodiază, de asemenea, piesa "Crazy Train", fiind greu de înţeles ce spune în afară de “Come from my crazy brain!”. 

Reîntoarcerea lui Ozzy în televiziune va fi mai mult decât o apariţie ca invitat în show-ul "The 7D". Liderul de la Black Sabbath a încheiat recent filmările pentru un nou program la History Channel, "Ozzy and Jack’s World Detour". Ozzy şi fiul său Jack călătoresc în locuri istorice precum Alamo din San Antonio, complexul neolitic Stonehenge, Roswell.

Serialul va avea în total 10 episoade şi a debutat pe 24 iulie. Serialul "World Detour" va avea premiera în România, în toamna acestui an. 

Ozzy Osbourne, născut în 3 decembrie 1948, în Aston (Anglia), supranumit ”Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV.

A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1967 până în 1978. A urmat o carieră solo, cu 11 albume de studio lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume.

În 2006, a fost inclus în US Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii săi Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler.

Trupa Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat ”13”, în 2013. De asemenea, în 2007, a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de familia sa, a fost protagonistul show-ului TV ”The Osbournes”, difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.