O şuviţă de păr atribuită lui Marilyn Monroe a fost pusă în vânzare pentru 14.500 de euro, aceasta fiind recuperată de stilistul actriţei, decedat în 2013, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Părul lui Marilyn Monroe valorează aparent mai mult decât diamantele, celebrate de vedetă în 1953 în cântecul "Diamonds Are A Girl's Best Friend". 

"Dacă visaţi de mult să achiziţionaţi o şuviţă din părul lui Marilyn Monroe, este ziua norocoasă", scrie Forbes. O companie numită Moments in Time, specializată în comercializarea de obiecte care au aparţinut persoanelor celebre, propune spre vânzare şuviţa legendarei blonde pentru 16.500 de dolari". Suma reprezintă în jur de 14.500 de euro. 

Meşa, prezentată într-o cutie, conţine în jur de 35 de fire de păr, explică Fox News. Ea a fost recuperată de Kenneth Battelle, stilistul actriţei din 1958 până în 1962, anul morţii ei. Battelle a oferit mai multe şuviţe din părul starului prietenilor săi, înainte de moartea lui în 2013, la vârsta de 86 de ani. Unul dintre fericiţii beneficiari a încredinţat şuviţa primită societăţii Moments in Time pentru a o vinde. 

Întreprinderea nu a prezentat fotografia cu şuviţa pe site, dar ea poate fi văzută pe site-ul Fox News. Părul este de culoare şaten deschis, ceea ce pune la îndoială autenticitatea sa. 

Trebuie amintit că Marilyn Monroe nu era blondă natural şi îşi decolora părul cu produse agresive. 

Nu este prima dată când podoaba capilară a unor vedete se vinde foarte scump. În 2016, şuviţe de păr ale lui Justin Bieber au fost vândute pentru 46.000 de dolari. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.