O statuie din bronz, reprezentând o fetiţă care înfruntă cu privirea statuia-simbol ”Charging Bull” de pe Wall Street, a fost amplasată în ajunul Zilei Internaţionale a Femeii pentru a promova femeile în posturile de conducere ale companiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Taurul de pe The Wall Street are companie”, scriu jurnaliştii de la CNN, care explică de ce o fetiţă curajoasă ţintuieşte cu privirea taurul de pe Wall Street. 

State Street Global Advisors a instalat o statuie cu o fetiţă care sfidează un taur care atacă, ţinând mâinile pe şolduri, cu bărbia ridicată, cu părul strâns. 

Statuia din bronz, intitulată ”Fearless Girl”, a fost instalată în ajunul Zilei Internaţionale a Femeii. Lucrarea a fost creată pentru a atrage atenţia asupra unei iniţiative a managerului activelor de a creşte numărul de femei care fac parte din conducerea companiilor.

”Am vrut să scoatem în evidenţă puterea femeilor aflate la conducere. Şi i-am găsit un loc în care lumea afacerilor nu o poate ignora”, au spus cei de la State Street, companie care oferă diverse servicii financiare. 

Stauia ”Fearless Girl” va rămâne pe Wall Street o săptămână. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.