Statuia din ceară a supereroului Marvel Black Panther a fost expusă, vineri, la Muzeul Madame Tussauds din Londra, înainte de redeschiderea acestuia săptămâna viitoare, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regele din Wakanda este îmbărcat în costumul distinctiv al eroului Black Panther, cu un efect luminos de vibranium care face ca vestimentaţia să se coloreze în violet atunci când este atinsă de vizitatori. 

Vibranium este un metal extras din Wakanda în benzile desenate ale Marvel.

Statuia din ceară este expusă în "Sala Eroilor Marvel", care va fi redeschisă luni, ca urmare a faptului că Anglia relaxează restricţiile impuse ca urmare a pandemiei de Covid-19.

Joi, Muzeul a transmis că a mutat modelele din ceară ale prinţului Harry şi soţiei sale Meghan, care au renunţat în urmă cu un an la obligaţiile lor în familia regală şi s-au mutat la Los Angeles, în zona dedicată celebrităţilor de la Hollywood. Iniţial, cele două statui se aflau alături de alţi membri ai familiei regale. 

În noua secţiune, vizitatorii pot vedea statui ale actorilor Angelina Jolie, George Clooney sau Tom Hardy.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.